Ajax-loader

Anna Claybourne könyvei a rukkolán


Anna Claybourne - Számítástechnikai ​szótár kezdőknek
Tudod ​e, mi a különbség a RAM és a ROM vagy a LAN és a WAN között? Mi különbözteti meg a lokálbuszon utazást a net-szörfözéstől? Kik azok az egérhajcsárok? Mit jelent pontosan a "kibernetikai tér"? Ha zavarba ejt a sok érthetetlen hangzású szó és az összevissza technoblabla vagy csak többet szeretnél megtudni a számítástechnikai forradalomról; ebben a könyvben megtalálod a válaszokat. Az Usborne Számítástechnikai szótár kezdőknek ideális segédeszköz ahhoz, hogy a technológiai labirintusban bárki megtalálja az információs szupersztrádára vezető utat.

Anna Claybourne - A ​felfedezések története
A ​könyv rendíthetetlen felfedezők kalandjait meséli el, akik a történelemben először körbehajózták a világot...

Anna Claybourne - Gilian Doherty - A ​Föld enciklopédiája
Ez ​a gazdagon illusztrált enciklopédia naprakész információkkal szolgál a Föld nevű bolygóról, mégpedig az olvasók rendkívül széles táborának tetszését biztosan elnyerő stílusban és formában. Sok ezer fénykép, rajz, grafikon és térkép, illetve a nemzetközi szakértői gárda tollából származó szöveg segítségével ad meggyőző áttekintést bolygónkról – a Világegyetem keletkezésétől napjaink természetvédelmi feladataiig. A Föld enciklopédiája számos elmélet és tény újfajta vizuális megjelenítésére törekszik, izgalmas képet festve a mai Földről és a régmúlt időkről.

Anna Claybourne - 50 ​tény, amit tudnod kell Földünk időjárásáról
Nem ​kell viharvadásznak vagy tudósnak lenned ahhoz, hogy megismerd Földünk időjárását: elég végigböngészned ez az izgalmas könyvet. Az alapvető ismeretek mellett a szél, az eső és a viharok keletkezése most a legextrémebb időjárási jelenségekre is fény derül. Hallottál már a porördögökről? Tudod, mi az a szupercella? Láttál már holdszivárványt, békaesőt vagy repülőcsészealj-alakú felhőket? Nemcsak megmagyarázzuk ezeket a jelenségeket meg is mutatjuk őket! Megdöbbentő tények, diagramok, infógrafikák és fotó segítik az olvasót, a kötet végén fogalommagyarázat és tárgymutató is található.

Anna Claybourne - Az ​emberi test rejtélyei és csodái
Tárgyilagos, ​szemet gyönyörködtetően illusztrált, minden részletre kiterjedő kötet az emberi testről és annak működéséről. - Az emberi testet bemutató lenyűgöző fényképek, részletes ábrák, meglepő metszeti képek, röntgenképek és mikroszkópos felvételek - Világos, közérthető magyarázatok - Kísérletek és tevékenységek, melyekkel magad is megmérheted saját pulzusodat, tesztelheted reakcióidődet és becsaphatod agyadat optikai csalódás útján - Elképesztő adatok és világrekordok, például a világ legmagasabb emberéről, a valaha élt legidősebb emberről és a leghosszabb körmökről.

Anna Claybourne - Rovarok ​30 másodpercben
30 ​ízeltlábú téma, fél percben, a rovarok szerelmeseinek! A rovarok világába bevezető információk sorát gyors összefoglalók és izgalmas küldetések teszik változatossá. A kezdő rovarszakértőket a vidám illusztrációk segítik abban, hogy könnyen kiismerjék magukat a Földön élő állatok legnépesebb osztályában. - Értsd meg, miért van a rovarok vázrendszere a testükön kívül! - Fedezd fel, hogy működik a hangyák, a méhek és a termeszek társadalma! - Tanulj arról, mit esznek a rovarok, hogyan vadásznak, és védekeznek! - Tudd meg, mennyire fontosak a rovarok az emberek életében!

Anna Claybourne - A ​találmányok története
Kenyérpirító, ​vécé és televízió, számítógép, autó és csokiszelet, repülő szerkezetek és ráadásul a farmered... Mindennapi dolgok (és még sok más), és csak azért vannak itt, mert valaki vette a fáradtságot, és feltalálta őket. Ez a könyv lerántja a leplet tucatnyi ragyogó találmány mögött rejtőző isteni szikráról és igaz történetről, az ősi kerék titkától egészen a modern szerkentyűkig.

Anna Claybourne - Adam Larkum - A ​tudomány története
A ​dolgok működése és miértje a történelem kezdete óta foglalkoztatja az embereket.Több évezrednyi kutatásnak és fejtörésnek köszönhetően egy csomó dologra rájöttünk! E könyv bevezet a történelem legnagyobb tudományos felfedezéseinek hátterébe-bemutatja a fekete lyukakat,a holdakat,a mágnesességet,a mikroszkopikus lényeket,a fényt és a hőt,elárulja,mivel táplálkoznak a növények,mesél dinoszauruszokról és a betegségekről,az atomokról,az aszteroidákról,a röntgensugárzásról-és még sok-sok mindenről.

Antonia Cunningham - Kamini Khanduri - Anna Claybourne - Az ​állatok nagy enciklopédiája
Kiadványunk ​a Föld különböző élőhelyeinek bemutatását tűzte ki célul. Megmutatni azt, hogy az egyes növény- és állatfajok miként alkalmazkodtak a környezetükhöz. A színes illusztrációk, fényképek és rajzok, az egyszerű és világos magyarázószövegek együttesen szolgálják a célt, betekinteni a világ legizgalmasabb, sokszor már veszélyeztetett élőhelyeire.

Anna Claybourne - Az ​emberi test 30 másodpercben
30 ​lebilincselő téma kezdő biológusoknak mindössze fél percben. Gondoltad volna, hogy a test olyan, mint egy nagyváros, melyben folyamatosan történik valami anélkül, hogy tudnánk róla? Ha kíváncsi vagy, hogyan működik a tested, fogd ezt a meglepétesekkel teli és szórakoztató útikalauzt, vesd bele magad, és fedezd fel! 30 rövid, egy szuszra elolvasható fejezetben megismerkedhetsz az alapvető tudnivalókkal. Teljesítsd a 3 perces küldetéseket, és közvetlen tapasztalatokkal leszel gazdagabb!

Kollekciók